Logistics Vision

Logistics Vision Suite ( LVS ) είναι μια ολοκληρωμένη κατάσταση της οικογένειας τέχνη του μεγάλου αριθμού προϊόντων Εφοδιαστικής Αλυσίδας Εκτέλεση λογισμικού που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Mantis Πληροφορική . Η σημερινή ( 3η ) γενιά του συστήματος SVL ( LV – III ) ανακοινώθηκε στις αρχές του 2004 , και είναι ο διάδοχος δύο πρώτα Mantis » γενιές LVS , ανακοίνωσε κατά τα έτη 1997 ( LV – I ) και το 2000 ( LV – II ) , αντίστοιχα .

Μάντης , που ιδρύθηκε στις αρχές του 1996 στην Αθήνα , Ελλάς , είναι ο πρώτος προμηθευτής της εκτεταμένης λύσεων Εκτέλεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην ελληνική και κυπριακή αγορά , έχει επίσης σημαντική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη , και, πρόσφατα, στη Μέση Ανατολή και τη Ρωσία / CIS . Τα ακόλουθα συστήματα λογισμικού LVS μπορούν να συνδυαστούν με το σύνολο ή μέρος των διαθέσιμων μονάδων τους, να καθορίσουν την καταλληλότερη λύση logistics για μια επιχείρηση :

Warehouse Vision ( WV) είναι ένα state-of – the- art Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης ( WMS) και είναι η καρδιά του συστήματος SVL . Υποστηρίζει ενιαία και πολυ – χώρο , ιδιωτικά και δημόσια κέντρα διανομής χρησιμοποιώντας την τελευταία barcode και ραδιοσυχνοτήτων ( RF ) τεχνολογίες . WV καλύπτει όλες τις μεγάλες αποθηκευτικές δραστηριότητες , όπως η υποδοχή των εμπορευμάτων, που – μακριά , διαχείριση αποθεμάτων , την καταμέτρηση , την ικανοποίηση της παραγγελίας μαζί με τη συλλογή, τον έλεγχο , τη συσκευασία και τη ναυτιλία .

Αυτοματισμοί Αποθήκης περιλαμβάνει ένα συνδυασμό λογισμικού Mantis και 3rd party middleware / hardware λύσεις που είναι προσαρμοσμένες σε μια βάση ανά έργο . Αυτές οι λύσεις βασίζονται σε Pick / Βάλτε στο Φως , RFID και Συστήματα Αυτοματισμού Χειρισμός Υλικού ( AMHS ) τεχνολογίες .

Μεταφορές Vision ( TV) είναι ένα σύστημα διαχείρισης της διανομής που συμπληρώνει WMS , αυτοματοποίηση εκτός των άλλων την φόρτωση των εμπορευμάτων για τα οχήματα και την δρομολόγηση των οχημάτων .

Logistics τιμή περιλαμβάνει ενότητες λογισμικού που υποστηρίζουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας αποθήκευσης και διανομής , όπως η επισήμανση , kitting , συσκευασίας , παλετοποίησης , ανασυσκευασίας και συναρμολόγηση .

Logistics χρέωσης είναι ένα ευέλικτο σύστημα τιμολόγησης , που ισχύουν για παρόχους υπηρεσιών εφοδιαστικής ( πιλοτικά έργα μεγάλης κλίμακας ) και στην επιχειρηματική μονάδα logistics μιας επιχείρησης που επιθυμεί να ενεργήσει / λειτουργήσει ως εταιρεία LSP .

Η ιχνηλασιμότητα καλύπτει όλους τους τομείς ανάντη , κατάντη και εσωτερική γενεαλογία πολύ και υποστηρίζει έως και την ακρίβεια πολύ 100 % ανάκληση , σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλες χώρες .

Κέντρο Ελέγχου είναι ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων που επιτρέπει στους φορείς για την κεντρική παρακολούθηση και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων του ένα ή περισσότερα κέντρα διανομής ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο .

Εμπόριο Διαχείρισης εταίρος παρέχει εμπορικών εταίρων της εταιρείας με τα διαδικτυακά εργαλεία που τους επιτρέπουν να δείτε πληροφορίες , όπως η ισορροπία υλικού / χαρακτηριστικά και την κατάσταση της παραγγελίας , καθώς μας να υποβάλουν παραγγελίες πωλήσεων και ASNs .

Supply Chain Intelligence βασίζεται στην παγκοσμίως κορυφαία πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας της Business Objects , επιτρέποντας εταιρείες να χρησιμοποιούν τα υφιστάμενα και να δημιουργηθούν νέες εκθέσεις και τους βασικούς δείκτες απόδοσης ( KPIs ) , αξιοποιώντας την τεράστια ποσότητα των δεδομένων logistics συντηρείται από Logistics Vision .

Τα παραπάνω συστήματα αποτελούν ένα προηγμένο και ολοκληρωμένο ολοκληρωμένη λύση logistics , που μαζί με τη βιομηχανία – κάθετες εφαρμογές κάνουν LVS μια κορυφαία πλατφόρμα .

Ειδικές Λύσεις

Εκτός από τα παραπάνω , LVS περιλαμβάνει τα ακόλουθα εξειδικευμένα συστήματα που καλύπτουν τους τομείς της πρόβλεψης ζήτησης και τον προγραμματισμό ανεφοδιασμού ( DFRP ) , Manufacturing Execution ( MES ) και Ποιότητας / Σχεδιασμός ασφάλειας και η εκτέλεση ( CAQ ) :

Όραμα Απογραφή ( IV ) είναι το τμήμα σχεδιασμού απογραφή των Logistics Vision Suite . Είναι τροφοδοτείται από DFRP από Syncron , μια δοκιμασμένη πλατφόρμα λογισμικού με περισσότερους από 300 πελάτες σε 20 χώρες . Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιτύχουν και να διατηρήσουν το επιθυμητό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος απογραφής μέσω πρόβλεψης της ζήτησης και βελτιστοποιημένη αναπλήρωση των κύριων και περιφερειακά κέντρα διανομής και σημεία πώλησης .

Plant Vision ( PV) είναι το Σύστημα Εκτέλεσης Βιομηχανία ( MES ) βραχίονα του συστήματος SVL που διαχειρίζεται και να παρακολουθεί τη ροή των εμπορευμάτων εντός των ζωνών παραγωγής και μεταξύ των περιοχών παραγωγής και τις αποθήκες . Χειρίζεται πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας , ημι – και τελικών προϊόντων , ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την πλήρη ιχνηλασιμότητα πολύ και πολύ / Για γενεαλογία.

Ποιότητα της όρασης ( QV ) είναι ένα προηγμένο ποιότητας / ασφάλειας σύστημα σχεδιασμού και εκτέλεσης συμπεριλαμβανομένων εκτός των άλλων ISO και HACCP , την ποιότητα / ασφάλεια των σχεδίων , εντολές ελέγχου , δειγματοληψίας πολιτικής , εκθέσεις συμμόρφωσης , εσωτερικούς – εξωτερικούς ελέγχους , τα παράπονα των πελατών και διορθωτικές ενέργειες . Συνιστάται ιδιαίτερα σε εταιρείες που παράγουν ή / και διανομή αγαθών στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Αρχιτεκτονική – Τεχνολογία

3η γενιά LVS » ( LV – III) είναι ίσως η μόνη 100 % Microsoft Dot Net οικογένεια των συστημάτων εκτεταμένης πληροφόρησης SCE που διατίθενται παγκοσμίως σήμερα . Είναι βασίζεται σε ανοιχτό και de – facto πρότυπα που υποστηρίζουν τα δύο πιο δημοφιλή συστήματα RDBMS , η Oracle και Microsoft SQL . Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο , που με βάση τις τελευταίες κανόνας των επιχειρήσεων και των τεχνικών σεναρίων, και απασχολεί ένα υπέροχο μηχανισμό εξατομίκευσης αποτέλεσμα σε ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη interface . Πρόκειται για ένα πραγματικό – πολύγλωσσο λογισμικό , επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στη γλώσσα του / της και έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να υποστηρίξει όλες τις απαιτητικές δραστηριότητες εκτέλεσης logistics σε πραγματικό χρόνο και για την υψηλή όγκου συναλλαγών ( μεσαίες και μεγάλες πολυεθνικές χώρο των επιχειρήσεων ) .

Ικανότητα προσαρμογής

Η προσαρμοστικότητα είναι εξαιρετικά σημαντικό για WMS και συστημάτων logistics σε γενικές γραμμές λόγω της φύσης της επιχείρησης . LVS περιλαμβάνει ισχυρά εργαλεία προσαρμογής που του επιτρέπουν να καλύπτουν σχεδόν κάθε ανάγκη της εφοδιαστικής ένα mod