Η Orosimo SA ιδρύθηκε το 1992 με παρουσία στην σε όλη την Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Σκόπια.  Η εταιρία έχει ως κύρια δραστηριότητα την Πώληση, Διαχείριση Έργων, Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εφαρμογών ERP, CRM, WMS. Με μεγάλη εμπειρία στις πλατφόρμες πληροφοριακών συστημάτων καθώς και υποδομής (LAN –WAN) βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσης πληροφορικής.

Με γνώμονα την ανάπτυξη των συνεργατών της, βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντας έτσι λύσεις που ανταποκρίνονται στην ανταγωνιστική φιλοσοφία της αγοράς αλλά και που έχουν μεγάλο χρόνο ζωής.

Οι αρχές μας στην Orosimo SA είναι η καρδιά της εταιρικής μας κουλτούρας και οδηγούν τις καθημερινές μας πράξεις. Σαν εταιρία και σαν ομάδα, μας εμπνέουν και μας οδηγούν. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε σκληρότερα για να εγγυηθούμε την επιτυχία των πελατών μας.

Η εταιρία έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και θυγατρικές σε Ρουμανία και Σερβία για να μπορεί να καλύπτει γεωγραφικά όλη στην Ελλάδα τα ευρύτερα Βαλκάνια ώστε να διατηρεί την ποιότητα των υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο.

Οι αρχές μας είναι :

Καινοτομία
Αναζητούμε συνέχεια τρόπους για να είμαστε καινοτόμοι και να βελτιωνόμαστε. Αντιμετωπίζουμε τις αλλαγές πάντα σαν μια ευκαιρία.

Ομαδικότητα
Επικοινωνούμε ενεργά και ανοιχτά. Δημιουργούμε εμπιστοσύνη τιμώντας τις υποσχέσεις μας. Δείχνουμε σεβασμό και εκτιμάμε την διαφορετικότητα.

Ακεραιότητα
Είμαστε ειλικρινής σε όλες τις σχέσεις μας. Δημιουργούμε και διατηρούμε το όνομα μας ανταποκρινόμενοι στα υψηλότερα ηθικά standard και συμπεριφορές.

Απόδοση
Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση. Θεωρούμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους για την επίτευξη των στόχων μας.